top of page

Bericht van onze Aannvoerder

MEDEDELING AANVANG 2E COMPETITIEHELFTHoi mannen, Dit is het laatste weekend waarin jullie geen geldig excuus hebben om zondags weg te mogen. Vanaf volgende week dus weer wel en mogen we aantreden tegen VUC. Voor de winterstop had een ware kaalslag plaatsgevonden op de selectie vanwege allerlei blessures en andere ouderdomskwaaltjes. Vandaar nu alvast een tijdige inventarisatie van de beschikbare resources en de meldingen die bij mij bekend zijn (in willekeurige volgorde):

Henk B: Speelt vanaf heden niet meer vast mee, want heeft een bootje gekocht en gaat daarmee de zeven grote zeeën bevaren. Wellicht nog een spontane invalbeurt en anders zien we hem wellicht in Mallorca.

Gerry B: Nog niet hersteld van z’n blessure. Hij heeft nog wat last van z’n knie en weekendjes weg en is volgende week afwezig ivm verhuizing dochter.Kees-Jan K: Is gelukkig weer volledig hersteld! Dat is fijn! KJ heeft weer veel meer lucht dan voorheen en Aad hoopt dat ook in de wedstrijden terug te zien. Is volgende week nog afwezig ivm een boekpresentatie. Overigens niet z’n eigen biografie want daarvoor waren er te weinig hoogtepunten in z’n voetbalcarrière.

Roberto I: is recentelijk begonnen met een hartrevalidatieprogramma en komt een keer langs om te supporteren.Ed P: schijnt zich nu na z’n rugblessure weer soepeltjes over biljarttafels te kunnen buigen en is alvast z’n keel aan het smeren om de scheidsrechter van achter de afrastering wat adviezen mede te delen.

Verder zaten Joost, Karim en Niek ook samen in de lappenmand en ben benieuwd of ze daar inmiddels uitgeklommen zijn.Om een kort verhaal lang te maken: laat ons even weten of je volgende week wel of niet mee kunt voetballen.De selectiewedstrijden voor de opvolging van Henk’s rechtsbackpositie zijn overigens gewonnen door Bart B. Gefeliciteerd!

Groetjes van jullie nederige aanvoerder!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page