top of page

Verslag 19 november

Vandaag stond er een thuiswedstrijd op het programma en onze gasten waren onze vrienden van WIK-veteranen 2. Ook vorig seizoen kwamen wij onze gasten al tegen in de competitie en dat waren beide leuke open wedstrijden.

Maar net als de mannen van veteranen 1 kampt ook WIK dit seizoen met diverse blessures, vakantiegangers en afzeggingen , waardoor ook zij, net als ons, hun draai nog niet hebben gevonden.

Vandaag was het wederom een open wedstrijd, maar nu doordat wij erg slordig omgingen met de mogelijkheden en weer de tegendoelpunten te makkelijk weggaven. Hierdoor bleef WIK in de wedstrijd en maakte wij het onszelf weer onnodig moeilijk.

Natuurlijk waren de omstandigheden niet optimaal, (Koud, vochtig en een glad en nat veld) maar daar had WIK natuurlijk ook last van. Sommige spelers liepen niet op de juiste positie en werd steeds de verkeerde man ingespeeld waardoor vaak de snelheid uit de aanval werd gehaald. Ook veel onnodig balverlies zorgde ervoor dat WIK vertrouwen bleef houden in een goed resultaat.

Toch was het niet allemaal kommer en kwel hoor. We toonde ook vandaag weer dat we bij een teleurstelling niet ons koppie laten hangen maar gewoon door bleven gaan, op zoek naar resultaat. Nee, aan op de inzet van onze veteranen was ook vandaag niets aan te merken. Maar de komende weken moet het gewoon echt beter.

Volgende week gaan we op bezoek bij de nummer twee van de stand, Kethel Spaland veteranen 2. De week daarna wacht ons thuis de wedstrijd tegen de nummer één, VUC-veteranen 1. Volgende week een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Dan wacht ons zoals reeds gezegd een uitwedstrijd in Schiedam. Daar zal om 12.00 uur Kethel Spaland veteranen 2 onze gastheer zijn. Een harde dobber maar we gaan daar zeker niet naar toe om bi voorbaat genoegen te nemen met een nederlaag.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page